Bingo bonus till nya spelare

Något som har varit mycket populärt även innan spelet började erbjudas via Internet är bingo. Dock är det så att det växte mycket snabbt och lockade flera spelare när detta hände. Tidigare var det mest den äldre generationen spelare som satt i olika föreningslokaler runt om i Sverige och roade sig med detta spel. När lanseringen på Internet gjordes så tillkom helt plötsligt en ny generation av spelare. Dessa var yngre. Helt plötsligt fanns det en framtid för bingo igen. När detta skedde upptäckte även den äldre generationen detta nya sätt att spela bingo. I förlängningen ledde det till att alla nya spelare på bingo online erbjöds en bingo bonus.

Här handlade det då om något nytt, som inga bingospelare tidigare hade fått ta del av. Helt plötsligt kunde du välja att spela bingo online, göra en insättning och få gratispengar att spela för. Idag är det fortfarande detta som lockar många att börja spela bingo på nätet. Hur som helst är det massor som fortfarande har frågor om hur denna bingo bonus verkligen fungerar. Det får du reda på när du läser vidare i denna artikel.

Vad är en bingo bonus

Det första som måste redas ut är då vad en bingobonus egentligen är. Rakt av så är detta något som i huvudsak erbjuds till nya spelare på ett spelbolag. Om de erbjuder bingo online finns även en unik bingo bonus. Då detta inte finns i den fysiska spelvärlden rörande detta spel.

Din bingobonus kan komma i två olika grundformer, vilket antingen är i form av fria brickor att spela på eller så handlar det om en kontantbonus att köpa spelbrickor på egen hand för. Det finns vissa saker du måste uppfylla för att kunna få en bingobonus. Det föreligger också regler och villkor som måste uppfyllas för att du ska kunna tjäna något på, och ta ut rena pengar vid eventuella vinster på din bingo bonus.

Allt om bonusar på bingo

Hur kan du erhålla en bingo bonus

För att kunna erhålla en bingo bonus som du ser ett erbjudande om, så måste du helt enkelt bli spelare hos det spelbolag som erbjuder denna bonus. Detta gör du då genom att surfa till deras spelsajt. Antingen via dator eller mobil. Sedan registrerar du dig som spelare. De flesta gånger kommer det att krävas en första insättning för att erhålla bingo bonus. Detta speciellt om det handlar om bonuspengar att spela för. I det fall det handlar om en bonus som bygger på ett antal spelbrickor kan denna vissa gånger ges utan krav på insättning.

När det handlar om hur stor bingo bonus du kvalificerar dig för, så kommer detta att vara något som behandlar av de regler och villkor som ligger till grund för din bonus på onlinebingo.

Regler och villkor för en bingo bonus

När det kommer till regler och villkor för spel och bonusar, samt allting annat, så kommer detta vara något du finner hos alla spelbolag. Helt naturligt så kommer då detta finnas även för din bingobonus. Det som innefattas i dessa regler och villkor rörande den bonus du får. Se följande:

  • Hur mycket bonus du får regleras oftast av en procentuell sats som erbjuds i bonus baserat på din första insättning upp till ett visst maximalt tak.
  • Det finns oftast ett värde satt för en lägsta nivå på insättning som måste göras för att kvalificera sig för bingobonus.
  • Det kommer att finnas något som kallas för omsättningskrav. Detta är då det krav som ställs på dig för att du ska kunna omvandla din bonus i riktiga pengar du kan ta ut från ditt spelkonto. Vissa gånger kan du finna omsättningsfria bingobonusar, vilket då naturligtvis är att föredra.
  • Det kommer att finnas en fastställt tid du har på dig att lösa de omsättningskrav som ställs på dig rörande din bingo bonus. Klarar du inte det kommer din bonus att gå förlorad.

Vilka spelbolag erbjuder bingo bonus

Att erbjuda bonus till alla som spelar något som faller inom gambling online, har blivit något som är kutym i spelbranschen. Med detta sagt så kommer då nästan alla de spelbolag som erbjuder bingo eller andra spel online att erbjuda bonusar. Helt enkelt kommer du som ny spelare på nätet att finna en stor mängd spelbolag som erbjuder spelbonus till dig.

Du ska kunna kontrollera om den bingo bonus du erbjuds verkligen är lika bra som den låter. Är den det, så kommer du garanterat att få roligt med bingo och eventuella andra spel som erbjuds på det spelbolag du väljer att spela hos.

Fördelar och nackdelar med en bingo bonus

Sist men inte minst så finns det fördelar och nackdelar med allt i livet. Så även med din bingo bonus. Nedan ser du två stora fördelar samt två saker som kan ses som nackdelar.

Fördelar:

  • Du får spela gratis med fria brickor eller en hög med bonuspengar
  • Du slipper spela med egna pengar när du vill prova ett spelbolag som erbjuder bingo på nätet.

Nackdelar:

  • Att spela med en bingo bonus när du vinner, betyder inte att du vunnit innan omsättningskraven är lösta.
  • För höga omsättningskrav på din casinobonus kan leda till att du bara väntar på att få spela för riktiga och egna pengar.